Torsdag 13.10.22

Vi fik pakket alt vores habengut og blev kørt til lufthavnen. Vi var kun 50 min forsinkede i forhold til den oprindelig flyveplan, men bare det at vi kom afsted var jo dejligt. Mens vi ventede kunne vi være udenfor og nyde udsigten.

Det tager 25 min at flyve, men 7 timer at køre til Kathmandu.

Tilbage på hotellet i Kathmandu skulle cyklerne lige pakkes sammen inden vi gik ud for at få frokost. Eftermiddagen var fri til at gøre hvad man havde lyst til.

Vi havde fælles farvel-middag på et gammelt palads, hvor vi alle sad og fortalte hvad der havde gjort mest indtryk. Turen var jo ikke forløbet som planlagt pga vejret. Mange af os havde købt turen for 2 år siden så der var visse forventninger der skulle opfyldes.

Ferien er ved at være forbi. Det har været begivenhedsrigt og mindeværdigt. God oplevelser med gode rejsefæller.

Jeg har haft mange interaktioner med naturen:

Jeg blev kradset af en abe, der ville have min sodavand, jeg væltede og slog min underarm, min læg er blevet ramt af min pedal, blevet bidt af igler og sidst men ikke mindst så blev jeg bidt af en aggressiv schæferhund på den første cykeldag i Nagarkot. Jeg måtte på hospitalet i Kathmandu for at få en pivdyr immunoglobulin behandling samt den første af 4 vaccinationer mod rabies. Sikke en tur 😉

Vi flyver hjem i morgen aften og har 10 timer i Doha. Heldigvis har vi lejet et lille værelse i lufthavnen så vi i det mindste kan ligge ned. Vi er helt hjemme lørdag sen eftermiddag.

Tak fordi du læste med 😀

Namaste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.