28.02.19 Mini trans-Andes-challenge. Dag 4.

Vi skulle først afsted fra hotellet kl 10.15, hvor vi igen blev samlet op af vores gode chauffør, Juan. Vi kørte ca 20 min i bussen og så skulle vi selvfølgelig selv cykle længere opad gennem skov. Vi nåede til en udsigtsplatform, hvor der var en fantastisk udsigt ud over byen. Der er faktisk en lift her – som kan håndtere cyklerne.

Derefter skulle vi cykle et downhill spor som den ene af vores guider (Pancho) har været med til, at bygge og som er en del af trans-Andes-challenge. Superfedt og med godt flow. Vi cyklede ned til der hvor vi startede, for at blive transporteret op igen inden vi selv skulle træde i pedalerne igen. Derefter endnu et fedt stykke downhill inden vi fik frokost. Det kræver lige lidt tilvænning af spise til Chile-tider. Morgenmaden er tidligst kl. 08.30, en mellem-snack og så frokost omkring kl 16 – Aftensmaden kan man først få allertidligst kl 20.30.

Pancho har været med til, at starte en MTB-skole for byens børn i Huilo-Huilo. Han har fået sponsoreret 25 cykler og hjelme samt t-shirts til dem alle. 5 piger og 31 drenge i alderen 5-15 år bruger deres lørdag på at cykle efter de har fået morgenmad. Fedt initiativ.

Det har været en superfed dag.

Vi besluttede os for, at prøve et andet sted at spise end på hotellet. Vi fandt et sted som bar over med os da klokken kun var 20. En slags pizzaria uden menukort. Lidt svært når man ikke taler spansk. Det lykkedes os dog at bestille 2 pizzaer til 5 personer samt øl og sodavand.

2 meninger om “28.02.19 Mini trans-Andes-challenge. Dag 4.”

  1. Wauw hvor er det smukt. Det ser ud som om I er i gode hænder. Det må være svært, at tage at det ind alt imens man skal koncentrere sig om teknik på cyklen. Håber I nyder det i fulde drag.

    1. Her er virkeligt smukt. Du har helt ret, det er svært at koncentrere sig om natur og sporet på samme tid, men man jeg står og pruster så kan jeg lige tage et billede 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.