Staurby spor

Hurra i dag har vi kørt på et nyt spor.

Vi kørte mod Middelfart og ind til Staurby sporet. Det er ikke så langt, men de har virkelig fået maksimalt ud af det. De har lige tilføjet en ny rockgarden og nogle step ups.

Der er masser af flowstykker. Man tror hele tiden der kommer “pay-back time” for alt det nedadgående flow – men det gør der ikke eller rettere sagt man opdager det ikke. Det føles nærmest hyggeligt fordi man kører i små alleer inde under træerne, hvor man har hugget de nederste grene af mens resten af trækronen står der endnu.

Sporet er ført rundt om et stykke skov så dyrelivet kan få fred i midten. Vi så en stor hare springe op ad en skråning og en lille fugl flyve op ad en rådden træstub, hvor den havde sin rede. Jeg var desværre ikke hurtig nok til at tage billeder af dem.

hul ned til en fuglerede

Det var ellers lige før vi ikke kom afsted. Det regnede meget tæt mens vi pakkede bilen, men vi håbede på, at når vi kom derover så var vi måske så heldige at det ville holde op med at regne. Og sørme om ikke heldet var med os. Det blev tørvejr og det var lige før solen kom frem.

Det blev til 2 ture rundt på det nye spor og det er bestemt ikke sidste gang vi cykler der.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.