Skal – skal Ikke??

Puha.

Gæster i går samt god rødvin er ikke kompatibelt med, at stå tidligt op. Jeg overvejer at blive i sengen og trække dynen op over hovedet igen. Min kære mand siger kækt ” så kører jeg bare alene” velvidende at denne sætning appelerer til mit lille “du skal ikke køre flere km end mig-konkurrencegen” ; -)

Jeg står op og kigger på katten. Han er heller ikke klar til, at stå op. Suk. Nå men jeg ved jo godt, at jeg vil elske mig selv for at komme i omdrejninger og komme afsted. Der er kun 4ºC udenfor, men DMI lover i det mindste først regn hen under aften. Turen går til Hårby, Trunderupskoven på Sydfyn med klubben.

Efter træningen er temperaturen steget til 15ºC, og så var det jo dejligt, at have tilbragt et par timer ude i det fri alligevel. Og mit knæ gør kun lidt ondt.

Kaffen  hjemme var velfortjent; -)

Nyd den sidste fridag i morgen.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.