22.02.19 Santiago de Chile

Puha sikke en lang flyvetur 🙂

Først til Dubai med 1½times forsinkelse fra Kastrup, så fik vi en kort overnatning i Dubai, og fløj videre mod Chile torsdag morgen. Vi landede i Santiago de Chile 23.30 lokaltid torsdag aften efter en mellemlanding i Brasilien. 20 graders varme!

Solnedgang mod Chile

Vi havde heldigvis booket et hotel hjemmefra, som lå lige ude på den anden side af lufthavnen. Det er meget smukt indvendigt, blandt andet et kig op mod loftet. Vi sluttede dagen af med en iskold lokal øl 🙂

I dag d.22/2-19 legede vi turister. Vi hyrede en taxi til, at køre os rundt i City. Vi kan desværre ikke tale spansk og “vores” chauffør ville rigtig gerne snakke, men kunne intet engelsk. Næste gang vi skal et sted tror jeg vi tager et lynkursus i det pĂĄgældende sprog.

Vi kørte rundt i indre by, hoppede ud af bilen og tog billeder som en anden kineser.

Da vi skulle betale de 80.000 pesos vi havde aftalt brokkede chaufføren sig. 3 af de 4 20.000 pesossedler var sgu falske!!!! Vi havde lige vekslet i en officiel vekselbutik, ATEX i lufthavnen. Vi fik fat i politiet for vi skulle ikke have klinket noget. Vekseldamen blev vred da vi påstod det var hendes ansvar. Hun påstod naturligvis, at det var chaufføren, som havde snydt os. Vi fik intet ud af det, andet end at vi ikke blev anklaget for, at bruge falske penge. Selv politiet synes sedlerne var godt lavet. Det gjorde lidt ondt, at se politibetjenten rive 60.000 pesos i stykker og smide dem i skraldespanden.

Som om vi ikke havde fløjet nok, så skal vi flyve igen i morgen til Temuco,. Dog kun 1½ time flyvetid sydpå.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.