Så kom der regn

Solen skinnede og jeg pakkede rygsækken for at cykle til Langesø. Intentionen var, at cykle Nordsporet og hjem igen.

Da jeg var nået næsten ud til Langesø åbnede himlen sluserne på vid gab. Jeg nåede, at krybe lidt i ly under nogle træer i en grøft, og iklæde mig regnfrakke og -bukser samt overtræk til hjelm og rygsæk. Jeg overvejede, at vende om og cykle hjem igen. På den anden side så drev regnvejret ind mod Odense og så ville jeg bare køre på kanten af regnvejret. Jeg fortsatte derfor, og det holdt da også op med at regne efter ca. 20 min.

Der løb rigtig meget vand i alle sporene så jeg blev endnu mere våd og mine sko var gennem-blødte. På vej hjemad var det klaret fuldstændig op og det var smukt. Der var ingen i skoven. Virkelig fredfyldt, og det duftede fantastisk efter sådan et regnskyl.

På Langesøstien stoppede jeg for at tage regntøjet af igen, for nu kogte jeg. Selvom det regnede var det en skøn tur. I går fik vi lige også en omgang regn på vej mod Ibjerg, Årslev , men der var 24°C så det var ikke koldt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.