Lørdag 08.10.22

Vi stod tidligt og og fok morgenmaden udleveret for vi havde aftalt at køre i 3 biler til Pokhara i stedet for at flyve. Vi så rigtig mange jordskred og vejen var ødelagt mange steder. Der er desværre også omkommet mange mennesker pga jordskred og oversvømmelse.

Vi spiste morgenmaden ved otte-tiden og der var der allerede 28 grader og meget fugtigt. Vi ankom til Pokhara kl. 12, hvilket var tidligere end forventet fordi man allerede havde ryddet en del af vejen, hvilket de kunne gøre fordi det var stoppet med at regne. Vi fik også lige udleveret vores rene vasketøj – 2900 rupies. Luksus! Vi gik ud for at spise inden vi ville tage ud for at cykle.

Endeligt fik vi set nogle af de bjerge som vi kom for 🙂

Pokhara er Nepals 3. største by hvor alle kommer hvis de skal vandre f.eks. Annapurna-ruten. Selve Annapurna-bjerget er kendt for at være det bjerg hvor der dør flest på. 158 har gjort forsøget – 58 er døde.

I morgen står vi igen tidligt op og håber vi kan flyve til Jomsom. Måske når vi at få cyklerne med men det kommer an på hvordan vejsitusationen ser ud, for denne strækning har været lige så hårdt ramt af jordskred.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.