Lørdag 01.10.22

Det er altid spændende at flyve til forskellige steder ogopleve forskellige ting, natur og kultur. Man erfarer så også at reglerne for flyselskaberne er meget varierende. Denne gang måtte vi kun have 35kg med ialt. Cykel og cykeltaske med rygsæk, hjelm og sko vejer 29kg!

Man må heller ikke have yamyam/helligt vand med ombord og man skal blive siddende på sin plads selvom man vil bede. Til gengæld må man gerne tjekke sin jagtfalk ind 😀

Da vi steg ud af flyet var der ca 25 grader og lidt fugtigt. Det var et gedemarked at få et turistvisum. Vi stod i kø 3 forskellige steder før vi fik et visum til $30 for 15 dage. Det er første gang jeg har været ude for at man gerne ville modtage danske kroner. Vi kunne have givet 250kr for visum´et hvis vi altså havde kontanter med. Jeg er glad for at vi blev hentet i lufthaven og kørt til hotellet. Trafikken er kaotisk og de kører naturligvis i venstre side for at gøre det endnu mere spændende. Biler, små lastbiler, motorcykler, scootere og cykler snor sig om hinanden med gensidig respekt og uden brug af alt for meget dytteri og ingen f-finger.

Der kom lige et ordentligt regnskyl hen på eftermiddagen. Derefter gik vi en lille tur op ad gaden bare for at se på byen og mennesker. Vi skulle egentlig finde et sted hvor vi kunne veksle nogle penge. Kursen er 0.058 kr for 1 nepalesisk rupi ( 1kr=17,18rupi). Det er en lukket møntfod så vi kunne ikke veksle hjemmefra. Vi har for eksempel købt en kop cappuccino til 425 rupi og en lokalbrygget øl til 550 rupi.

Der ligger og går mange hunde rundt omkring de ser ikke alt for forhutlede ud og ingen af dem vi har set virker aggressive. De ligger også på vejen, men alle kører udenom.

Vi spiste aftensmad på hotellet tagrestaurant. Det var virkelig dejlig mad og skøn udsigt. Dejligt at sidde ude at spise i 23 graders varme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.