Lodge Dag 1, Yukon

Vi blev hentet af Sylvian, som skal være vores guide, kl.11.15. Vi blev også præsenteret for resten af gruppen, som virker supersøde. Der er 2 kammerater ( James og Mark), 2 ægtepar (Paul og Mel) (Kieth og Kristine) og en single (Zoe) fra England , et ægtepar (Scott og Jessica) fra USA og så os. De har selvfølgelig fede cykler med (Vitus, Evil, TREK, YETY) på nær det amerikanske par. Deres cyler er ikke kommet med til lufthavnen i Whitehorse. De ved ikke rigtig hvor cyklerne befinder sig. De har ventet siden onsdag😫😫så de skulle lige forbi en cykelbutik for at leje en cykel til hende, mens guiden har en cykel manden kan låne. Derudover skal de også lige have hjelme, handsker og cykelsko. Surt show – selvom forsikringen og forhåbenlig flyselskabet refunderer.

Inden vi kørte hen hvor vi skal bo skulle vi lige have frokost, og så køre ca 1 time før vi re helt fremme.

Det er et superfedt sted vi skal bo. Guiden ejer det sammen med eks´en. Der har 2 hunde der bare render rundt og har det fedeste hundeliv. Der er også geder og høns. Der er et hot tub ude i haven som vi bare kan benytte. Vi bor i en ny bygling med 2 lejligheder, hvor vi har vores egen lille terrasse. Vandet er heldigvis filtreret så det smager helt fantastisk og ikke af klor som i byerne.

Da vi skulle til, at bygge cykler åbnede himlen sig i et regulært skybrud med hagl. Helt vildt og alle cykeltasker stod ude på gårdspladsen. Der er heldigvis en yurt som kan bruges til garage så vi fik cykeltaskerne båret derind, men der var meget vand i bunden :-(Vi fik dog samlet cyklerne , men de har virkelig fået tæsk på vejen. Vores helt nye cykeltasker har allerede fået prikket huller i. John måtte bruge 2 timer på at rette min gearskifter og begge mine bremseskiver. Det er sgu ikke i orden – slet ikke når vi har betalt 220 CAD for at få den fragtet fra Vancouver til Whitehorse.

Vi fik snacks kl. 18 og aftensmad kl 19. Virkelig lækker mad 🙂 Alt er ekstremt. Vejret er usædvanligt varmt. ca 28 grader, og et af de spor vi skulle have cyklet på er ikke muligt for der kom rigtig meget sne i foråret som ikke er væk endnu. Derudover er der uhyggeligt ekstraordinært mange myg hvilket ødelægger fornøjelsen ved at være ude om dagen og om aftenen.

Det bliver ikke rigtig mørkt her oppe så langt nord på.Solen står op 04.40 0g går ned 23.56. Det er lidt mørkt mellem 01 og 03 , emn man kan sagtens gå ude.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.