Efterår i Langesø

Efter 4 ugers pause fra cykling pga. mit dumme knæ nød jeg i fulde drag at komme til Langsø med klubben i dag. I går regnede det fra morgen til aften, men i dag vågnede vi op til den smukkeste efterårsdag med blå himmel og høj solskin. Pragtfuldt. Malurt i bægeret var, at klubben cyklede ind i skoven, og ind på sporene mens jeg måtte trille rundt på de store lige skovstier. Som sagt så var vejret jo fantastisk og jeg bliver glad i låget af, at være i skoven med alle de dufte og sanseindtryk man kan få på sådan en tur.

Der var utroligt mange mennesker i skoven. Heste+ryttere, mtbikere, folk der bare skulle ud og gå en tur og så var der rigtig mange ude for, at samle svampe. Jeg ved ikke hvor tryg jeg ville være ved at få serveret en middagsret fra dem for mange af dem gik med en lille pamflet. 😉 Jeg har for øvrigt fået fortalt at der findes et svampeatlas. Alle som kan downloade en app på telefonen kan bidrage til, hvor der findes svampe og hvilke nogle svampe de har fundet. Ret smart!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.