Dag 3+4 Vancouver-Whitehorse

Det var lidt med nerverne uden på tøjet at skulle flyve til Whitehorse i dag, for flyselskabet havde sagt at cyklerne kun kom med hvis der var plads.Det var der heldigvis 😀 inden vi afleverede cyklerne til Odd size baggage blev cykletaskerne åbnet og tjekket for narko!!

Flyveturen på 2½ time var smuk fordi det var henover Rocky Mountains med sne på tinderne.Rocky Mountains

Næste udfordring var så at komme fra lufthavnen til vores hotel. Jeg havde i en mail fået at vide at deres shuttlebus ikke kørte grundet covid19. Det er jo ikke så fedt at skulle tage en taxi med cyklerne. Til alt held var der faktisk en shuttlebus foran lufthavnen som vi kunne tage alligevel. Lufthavnen hedder Erik Nielsen lufthavn. En mand hvis liv var dedikeret til canadisk politik og medlen af “The mounted police”. Hans far, Ingvard Nielsen, var dansk immigrant og skuespiller og hans mor hed Mabel Elisabeth Davis og var engelsk immigrant. Da vi fik åbnet kuffetterne viste det sig at den ene havde været åbnet af tolden. Der lå lige en seddel om at de havde haft åbnet den og ikke fundet noget ulovligt. Jeg kan godt forstå det for vi har 2 små kasser med indeholdende værktøj og tubeless væske med.

Canada Day er en national dag d. 1/7, og det blev fejret med et stort optog gennem byen og tilfældigvis med start lige foran vores hotel. Lidt sjovt at overvære, for det var nøjagtigt som man har set på film. Jeg kom til at spørge vores servitrice på hotellet om hun skulle se eller deltage i optoget?. Det skulle hun bestemt ikke – der var ikke noget at fejre for hendes mor tilhørte en indianerstamme. Ups!!

I morgen bliver rigtig spændende for der skal vi mødes med de andre og køres ud i skoven til den træhytte hvor vi skal bo.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.