Chile & Patagonien; Nyt Eventyr forude.

Nu varer det ikke længe før vi igen pakker cyklerne og flyver langt væk til fremmede himmelstrøg – og 30 graders varme ikke mindst – som senere måske går over i nattefrost.

Denne gang går turen til Chile og helt ned sydpå i Patagonien. Vi opholder os et par dage hvert sted, hvor vi så cykler ud fra, og derefter kører videre sydpå til næste overnatning. Vi flyver indenrigs fra Puerto Montt til Puenta Arenas.

Der flytter en hus- og kattesitter ind så alt kan ånde fred og ro mens vi er væk.

http://www.bestourism.com/img/items/big/6839/Chile_Map-of-Chile_7936.jpg

Chile er det land i sydamerika, som er bedst stillet i forhold til økonomi og stabilitet, og det eneste latin-amerikanske land, der er medlem OECD. Der er ca. 18 millioner indbyggere, og præsidenten er demokratisk valgt. Chile er ca. 4300 km langt og i gennem-snit kun 175 km bredt med Stillehavet til vest og Andesbjergene til øst. Klimaet er meget varieret med verdens tørreste ørken, Atacama mod nord over middelhavsklima til det regnfulde tempererede syd.

Vi lander i hovedstaden Santiago de Chile, men skal faktisk flyve videre sydpå til Temuco, hvor vi skal mødes med resten af gruppen og guiden. Måske er vi så heldige på turen at få en sølvræv at se eller måske en Andeskondor!!!

Vi har fået oplyst, at gruppen består af 4 kvinder og 5 mænd. De andre deltagere kommer fra USA, England og Australien. Dertil kommer 1 lokal guide og 2 hjælpere.

Vi starter selve turen med, at køre 2 timer til Pucòn, hvor vi bliver indkvarteret, får frokost og samler cykler. Derefter skal vi lige cykle en lokal tur på et par timer – så er vi ligesom i gang! Vi skal cykle opad gennem skov, hvor vi på et plateau kan se Volcàn Villarrica, som sidst gik i udbrud i 2015.

Vi glæder os afsindigt meget og håber at I læser med 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.