2.søndag i advendt

Det regner………..og det har regnet meget den forgangne uge. Øv. Derfor bliver søndagens mtb-tur ikke til noget. Sporene har ikke godt af at blive kørt i sådan et vejr, og kassetten har heller ikke godt af alt det grus mm. Selvom jeg har den holdning, at cyklen burde været bygget til den slags så er det en god undskyldning til, at blive hjemme 😉

Til gengæld fik jeg en advendtsgave af min kære mand:

CO2 pumpe

Det er vanvittig smart fundet på. Nu behøver jeg ikke bruge kræfter på, at pumpe mit dæk, hvis jeg er punkteret – jeg skruer bare denne lille pumpe på ventilen, og åbner for gassen. Wupti så er dækket pumpet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.