03.03.19 Osornevulcanen. Dag 7.

Man skal ikke lade sig snyde af at guiden siger det bliver en kort dag. Det er bestemt ikke lig med en nem dag. Vi startede efter 30 min buskørsel med at cykle på grusvej. Det gik opad 10km med en svag stigning.

Så en lille pause, og derefter trækken med cyklen næsten 4 km for det blev mere stejlt og underlaget var en blanding af sand og større sten. På toppen var der pivkoldt og blæsende, så det var bare om at få noget tøj på og komme ned ad bjerget. De første km nedad var på et bart plateau med kompakt sand.

De næste 4 km løs dyb sand, hvor cyklen havde sit eget liv. Man må ikke bruge forbremsen for så vælter man. Man skulle finde sit eget spor. Vi holdt endnu en lille pause, hvor vi kunne nyde udsigten til Lago Todos Los Santos og Osornovulkanen. Derefter gik det hurtigt nedad 5km mere på singletrack i lidt sand og sten, men meget nemmere at manøvrere i.

Frokosten blev indtaget med udsigt til søen. Vi skulle pakke cyklerne sammen i dag for vi flyver fra Puerto Montt til Punta Arenas i morgen tidlig. Vi sluttede første del af turen gennem vulkanregionen af med et farvel-cocktailparty. Vores chauffør og den ene guide skal ikke med til Patagonien. Der vil ikke være dækning de næste 4 dage, så der kommer først en opdateringer når vi flyver tilbage til Santiago.

Frokost

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.